Si vols formar part de la Falla La Barraca, a partir d’aquest diumenge 26 de març tindràs l’oportunitat. A partir de les 11.00 hores, donarà inici la jornada de la seua “Apuntà” al seu districte faller (al costat de Frutos Bétera, zona del barranquet). Serà imprescindible dur una fotocòpia de DNI.

Per a l’ocasió hi haurà música, unflables i paelles.

Aquesta comissió va nàixer al 1972/73. És una de les primeres falles que es varen plantar al poble de Bétera.

L’il.lusió d’uns xiquets i xiquetes, que comptaren amb la iniciativa dels pares, per a celebrar les festes falleres, va ser el començament de la Falla La Barraca. Un monument fet amb cartons i fustes, sota la direcció i l’ajuda de l’artiste faller ANDREU LLISTÓ, uns dels artistas mes volguts d’este poble, i que ha treballat molt per la festa de les falles.

Des de l’any 2012 fins a ara, el seu president ha sigut Francisco Miguel Sandiego i Campos (Tulonet).

En l’actualitat són uns 152 fallers i falleres adultes i uns 35 xiquets i xiquetes, estant també sempre oberts i obertes a ampliar aquesta gran comissió amb totes aquelles persones que vulguen formar part d’ella.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia