El ple de la Mancomunitat Camp de Túria ha aprovat uns pressupostos per a 2023 que ascendeixen a 5.924.010’22 euros. Prop del 70% prové de subvencions de les diferents administracions públiques autonòmiques i provincials i la resta és aportació dels 17 ajuntaments que conformen la comarca.

En termes absoluts el departament de Benestar Social i Sanitat de la Mancomunitat Camp de Túria és el que més representativitat té en els comptes supramunicipals amb el 45% i 2.692.743,56€. Després, el departament de Promoció Econòmica i ocupació amb el 16€ i 996.697€. Els segueixen les partides de Turisme, Centre Ocupacional, Mesures Judicials al mig Obert, Administració General i altres.

“Es tracta d’un pressupost continuista en el qual s’afermen els projectes desenvolupats en els últims anys i a més complim el compromès quan aprovem l’II Conveni Marc de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) que suposa un gran avanç per al personal de la Mancomunitat”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

El ple, que ha començat amb el minut de silenci en memòria de les víctimes de violència de gènere, ha tractat altres assumptes com el Pla de Dinamització Turística, la celebració dels Fòrums Labora o la sol·licitud del nou Acord Territorial d’Ocupació per a les dues pròximes anualitats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia