L’Ajuntament de Bétera ha participat aquests dies en diverses reunions i activitats en el marc del projecte Xarxa BELC (Construir Europa amb les Autoritats Locals) del qual forma part  el Consistori des de desembre del passat any.
En els actes programats el regidor municipal d’Hisenda, Manuel Pérez, qui representa al Consistori en la capital belga, ha pogut visitar la seu de la Comissió Europea a Brussel·les entre altres institucions europees.
Bétera ha participat junt a altres municipis de la Comunitat Valenciana.

Així, el representant de Bétera ha compartit hores de treball amb localitats com Alaquàs, Picassent, Vilamarxant, Benaguasil, Ontinyent o Canet lo Roig en aquesta iniciativa per a crear una Europa des del foment de les corporacions municipals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia