La regidoria municipal de Noves Tecnologies, al costat de l’àrea municipal de Joventut de l’Ajuntament de Bétera, ha creat un canal de discord.

Es tracta de BE-TERA Be great. Aquest és un canal de comunicació on els nostres joves tenen la paraula i el poder de comunicar i crear comunitat.

Les persones interessades en saber més sobre aquesta aplicació van assistir ahir divendres, 24 de març, a gaudir d’un esdeveniment per a compartir el servei, divertir-se i passar-ho bé amb l’actuació de DJ JAVI, qui va amenitzar aquesta festa jove. Aquesta cita va donar inici al voltant de les 19.00 hores en el Parc d’Esplai.

Els usuaris van poder participar també en sortejos per als usuaris.

Durant la jornada, els assistents també van poder gaudir de foodtracks (caravanes d’alimentació).

L’acte va comptar amb la assistència, entre altres, de la regidora de Joventut Maria Segura i el regidor de Noves Tecnologies, Julio Inés, així com les Falleres Majors de Bétera 2023, Clàudia Alemany i Maria Cáceres.

  • Fotos:
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia