Aquest dissabte donen inici les “Apuntàes” a les Falles de Bétera per a l’exercici 2024, les quals seguiran demà diumenge.

Així, la Falla Carraixet ha preparat un dia d’activitats i oci per a fallers/es i totes aquelles persones que desitgen formar part d’aquesta gran comissió, ubicada a l’Avinguda Gran Via del Nord del municipi.

L’horari de les inscripcions per a apuntar-se serà de 10.00 a 13,00 hores. Serà imprescindible dur una fotocòpia del DNI.

Per a l’ocasió, hi haurà xaranga, “tardeo”, discomòbil, parcs infantils i també paella per a tota la comissió.

La Falla L’Albereda celebrarà també aquest dissabte, 25 de març, la seua “Apuntà” fallera. La jornada tindrà lloc al seu districte, ubicat a la zona del parking del Centre de Salut de Bétera (antiga escoleta infantil), des de les 11.00 fins a les 18.00 hores. Ací podran acostar-se totes aquelles persones que vulguen formar part d’aquesta gran família fallera.

D’11.00 a 14.00 hores hi haurà parcs infantils, bou mecànic i animació. A més a més, després hi haurà dinar de paella per a tota la família fallera.

Si vols formar part de la Falla La Barraca, a partir d’aquest diumenge 26 de març tindràs l’oportunitat. A partir de les 11.00 hores, donarà inici la jornada de la seua “Apuntà” al seu districte faller (al costat de Frutos Bétera, zona del barranquet). Serà imprescindible dur una fotocòpia de DNI.

Per a l’ocasió hi haurà música, unflables i paelles.

Per a començar un nou cicle faller, la Falla Gran Via de l’Est també ha preparat el seu tradicional dia de la “Apuntà”. Aquest tindrà lloc el pròxim diumenge, 26 de març. Les persones que desitgen formar part de la “Marea Verda” deuran acostar-se cap al seu districte falle, ubicat a l’Avinguda Constitució. Per l’ocasió s’ha preparat castells unflables, dinar i “tardeo”.

Per a donar-li la benvinguda a un nou exercici faller, la Falla Gran Via del Sud de Bétera també ha organitzat per al pròxim diumenge, 26 de març, la seua “Apuntà” fallera.

A partir de les 11.00 hores, els ciutadans i ciutadanes que vulguen formar part d’aquesta comissió podran acostar-se al seu districte faller, ubicat a l’Avinguda País Valencià.

Per a celebrar la jornada s’ha preparat unflables, dinar per als assistents/es i bona musiqueta.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia