El pròxim diumenge 02 d’abril se celebrarà la primera edició del Gran Fons Stefano Garzelli. 
Per a l’ocasió, s’anima a tota la ciutadania a participar en aquesta marxa cicloturista que vos farà gaudir de meravellosos trajectes.
Es tracta d’un nou repte que posarà a prova a tots els aficionats amb aquest recorregut de 120 km i 1200 metres de desnivell.
Per a més informació i inscripcions es pot consultar el següent link: https://granfondostefanogarzelli.com.

 

Stefano Garzelli Team és una escola de ciclisme per a xiquets i xiquetes de 4 a 13 anys. L’escola sorgeix de l’amor i la passió pel ciclisme i pels xiquets i per la forta convicció que per a generar futurs campions cal fomentar l’esport base.

La seua filosofia és ensenyar als xiquets des d’un punt de vista lúdic, tot pot ser i ha de ser un joc perquè els xiquets i xiquetes aprenguen a familiaritzar-se amb la bicicleta, a controlar-la i a estimar-la.

No es tracta de guanyar, sinó de divertir-se també. El lema d’aquesta escola és que la recompensa es troba en l’esforç i no en el resultat.

L’escola Stefano Garzelli Team participa en les carreres de calendari programades per la Federació Valenciana de Ciclisme, per la qual cosa els xiquets i xiquetes en inscriure’s a aquesta escola són federats perquè puguen participar en les carreres si així ho desitgen.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia