L’Ajuntament de Bétera s’ha sumat aquest migdia a la convocatòria de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies d’un Minut de Silenci, a les 12.00 hores, en tots els edificis municipals després de l’assassinat d’una dona en el municipi d’Oriola.

L’últim assassinat va produir-se durant la matinada del passat diumenge en el qual una dona britànica de 63 anys, va ser presumptament assassinada pel seu marit, un britànic de 69 anys, a la seua casa unifamiliar de la costa d’Oriola.

El crim masclista es va conéixer sobre les 04.00 hores de la matinada del passat diumenge arran de la cridada telefònica d’un veí i l’home va ser capturat per la Guàrdia Civil quan intentava fugir del domicili.

El matrimoni residia a Espanya des de l’any 2017 i el presumpte assassí apareix en la base de dades de Viogen per un cas que es va obrir d’ofici per la Guàrdia Civil en 2019 però que va quedar inactiu a l’any següent per absència de denúncia per part de la víctima.

El presumpte assassí segueix ingressat en un centre sanitari amb pronòstic reservat.

Aquest home va ser detingut durant la matinada del passat diumenge per la Guàrdia Civil en el moment en el qual abandonava el lloc del crim i presentava una incisió per arma blanca en el ventre, per la qual cosa va ser traslladat en un primer moment a l’hospital de Torrevieja, on va quedar ingressat en situació de detingut.

Hores després, sobre les 13.30 hores, va ser dirigit fins a l’hospital del Vinalopó, a Elx, per a ser sotmés a una intervenció quirúrgica, de la qual no s’han facilitat detalls encara que sí que l’home roman ingressat amb pronòstic reservat.

  • Imatges de l’acte:
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia