La regidoria municipal d’Urbanisme de l’Ajuntament de Bétera ha posat en marxa la instal·lació d’un nou pàrquing municipal en el recentment urbanitzat carrer Noria. Es tracta d’un espai de 1.700 metres que compta amb un total de 90 places d’aparcament públic i gratuït.

Amb un pressupost total de 108.730 euros aquest nou pàrquing pretén millorar la mobilitat a Bétera amb una nova oferta de places d’estacionament en la zona que mitigue la falta d’aparcament. Aquest pàrquing s’uneix a les accions empreses en aquest carrer i adjacents per a complir amb la demanda ciutadana d’ordenació urbanística de l’espai i el seu condicionament.

Des de fa uns mesos el carrer Noria ha sigut adequada i oberta al trànsit rodat permetent, així, adequar els vials a ordenació urbanística, millorar els espais i la circulació així com oferir a la ciutadania vies alternatives per a transitar pel municipi a més de dotar d’aparcament aquesta zona.

Al seu torn, la regidor Urbanisme, Eva Martínez, ha posat de manifest que “en una segona fase del projecte s’instal·larà una marquesina que, a més d’aportar ombra al nou pàrquing, disposarà de dos punts de recàrrega de vehicles elèctrics”.

“Uns punts que comptaran amb diverses plaques solars per al seu subministrament”, ha continuat la regidor d’Urbanisme sent aquesta iniciativa una clara aposta de l’Ajuntament per la mobilitat sostenible i un major respecte pel medi ambient.

En definitiva, aquest Pàrquing municipal, públic i gratuït pretén servir per a revitalitzar l’activitat comercial en l’Avinguda *Pais Valencià i facilitar l’aparcament per als veïns i veïnes de les zones confrontants.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia