Ahir divendres va arrancar a Bétera la segona edició del Congrés Internacional de Trombó de Bétera “CI-Tbon Bétera“.

Amb el patrocini de l’Ajuntament de Bétera, i la inestimable col·laboració del “Centre Artístic de Bétera”, el CI-Tbon Bétera a poc a poc es va afermant com un esdeveniment anual de referència al voltant del trombó al nostre país. Així, la regidoria municipal de Cultura s’ha bolcat col·laborant activament al costat dels organitzadors Inda Bonet i Spanish Brass que a més enguany compten amb la col·laboració de Félix Gª Peñarrubia, membre de la Banda Municipal de Castelló i com no podia ser d’una altra manera, amb el Centre Artístic Musical.

Enguany es compta amb dos referents internacionals com són James Morrison (Austràlia) i Peter Steiner (Àustria); a més d’altres trombonistes internacionals i espanyols no menys importants, com 2i2 Quartet, Carlos Gil, Xema Borràs, Miguel José Martínez “Viriato”, Álvaro Martínez, Vicente E. Boix, Miguel Rivera, Guillermo Báez, Juan Pardo entre altres, que pretén omplir els tres dies que durarà el congrés de classes, masterclass, tallers, exposicions i concerts.

Paral·lelament a aquestes activitats, es realitza la versió Júnior de el CI-Tbon, dedicat als joves trombonistes menors de 13 anys, que tant d’èxit va tindre en la passada edició, i en la qual es realitzaran activitats exclusivament pensades per a ells.

Els concerts del congrés tenen lloc aquests dies a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Bétera a les 20.00 hores. Ahir divendres, 31 de març va tindre lloc el primer concert amb el trompetista i trombonista James Morrison al costat de la KI Big band dirigits per Ramón Cardo.

Els pròxims concerts tindran lloc els següents dies:
– Dissabte 1 d’abril, el trombonista Peter Steiner al costat de la Banda del Centre Artístic Musical de Bétera.

– Diumenge 2 d’abril, el grup 2i2quartet.

A continuació, adjuntem imatges i vídeo d’aquest primer concert.

  • Fotos:
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia