Ahir diumenge, 02 d’abril, va tindre lloc a Bétera la inauguració oficial de la nova seu del grup polític Círculo Podem Bétera.

L’acte inaugural es va dur a terme passades les 12.00 hores. Aquesta nova seu es troba ubicada al carrer Mariana San Simeón 1-C (darrere del Centre de Salut de la localitat).

Círculo Podem Bétera va convidar a la ciutadania a aquest acte per a conéixer la seua seu. L’acte va congregar un bon nombre de simpatitzants i veïns i veïnes tant de Bétera com d’altres pobles. Així, també van assistir membres del moviment social de Bétera, afiliats i membres de la Intercomarcal de les comarques de l’interior, representants dels cercles d’altres comarques i membres de la Direcció de PODEM PV, entre altres.

Després de veure un poc les instal·lacions de la nova seu, la portaveu del partit, Mª José Meseguer va donar la benvinguda als allí presents. “Volem que aquest espai siga un lloc per a debatre propostes i desenvolupar idees per a fer un poble de Bétera millor per a la gent i les urbanitzacions que també són de Bétera”, va indicar Meseguer

Seguidament, li va donar-li pas a la candidata a l’alcaldia municipal de Bétera per aquest grup polític, Carmen Rausell. Aquesta última també va oferir unes paraules i va parlar un poc del seu programa. “Vull lluitar però que vosaltres lluiteu, perquè Bétera també és el meu poble”, va explicar la candidata.

Per concloure la ronda d’intervencions, va  parlar també el President de la Intercomarcal, Boro. Aquest, va presentar-se oficialment i va donar l’enhorabona al partit per la inauguració d’aquesta nova seu.

Des de hui dilluns, aquesta seu està oberta de 17.00 a 20.00 hores per a totes aquelles persones que vulguen acostar-se.

A continuació, oferim unes fotos de l’acte i un vídeo amb les diferents intervencions.

  • Fotos:
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia