La Mancomunitat Camp de Túria i Mobility Innovation València (MiV), referent valencià en projectes de mobilitat sostenible i innovació, han posat en marxa un estudi per a conèixer la mobilitat a la comarca, subvencionat per la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana.

 

La mobilitat sostenible és un dels objectius de desenvolupament sostenible que marca l’Agenda 2030 i un aspecte a millorar prioritari a la comarca de Camp de Túria. Fer del nostre territori un lloc adaptat a aquest nou paradigma és una necessitat que, a més, ha d’estar enfocada a la ciutadania.

 

Per a conèixer els costums de mobilitat del territori i l’ús de mitjans de transport, així com propostes i idees que puguen ajudar a millorar-los, l’ens supramunicipal i el Mobility Innovation València proposen la participació de la ciutadania en un estudi col·laboratiu. La població pot participar descarregant l’app gratuïta Sufragium, disponible per als sistemes operatius Android i IOS, i introduint el codi d’invitació consultamiv.

 

Els enllaços de descàrrega són els següents:

 

iOS:

https://apps.apple.com/us/app/sufragium-la-mayor-comunidad-de-votaciones/id1229152935?l=es&ls=1

 

Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sufragium.app

Imprimir article
Comenta aquesta notícia