​​​​​​​​​​​​​​Labora ha organitzat un fòrum amb més de 100 ofertes d’ocupació dirigides a persones amb discapacitat. Aquest fòrum té lloc el dimecres 12 d’abril al Centre Esportiu Cultural Petxina entre les 9.00 i les 14.00 hores i té com a objectiu fomentar la inclusió en les empreses i la igualtat d’oportunitats laborals.

L’esdeveniment consta de dues grans àrees d’activitat. D’una banda, una marató d’entrevistes de treball amb 25 empreses de diversos sectors, com ara el de mobles i objectes per a la llar i decoració, el de la restauració, la distribució o la cura de mascotes. Per a aconseguir una entrevista de treball amb qualsevol de les empreses participants, la persona candidata s’haurà d’inscriure abans de l’11 d’abril en avalemcapacitats i presentar la seua candidatura a qualsevol de les més de 100 ofertes d’ocupació publicades per a l’esdeveniment.

D’altra banda, aquesta jornada acollirà un cicle de conferències i taules de debat entorn de la discapacitat en el món laboral. Hi haurà una conferència a càrrec de Javier Alandes, escriptor de la novel·la Los guardianes del Prado; el taller Com superar amb èxit l’entrevista de treball; la presentació dels serveis oferits per Labora, i una taula redona sobre prejudicis i estereotips sobre discapacitat en el treball.

En aquesta taula es parlarà sobre salut mental amb agents socials del col·lectiu, i hi haurà un debat sobre estratègies de suport que es poden dur a terme en el lloc de treball. En aquesta taula participaran la patronal i els sindicats, juntament amb un espai de presentació de casos d’èxit d’inclusió de persones amb diversitat en empreses ordinàries.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia