Bétera acollirà aquest mes d’abril la quarta edició del Campionat d’Espanya Infantil i Cadet de Primavera de Salvament i Socorrisme. Concretament, l’esdeveniment esportiu anteriorment citat tindrà lloc el 22 i 23 d’abril.

També es.podrà veure en directe a través del següent enllaç: clic ací.

Cal recordar que la Piscina Municipal Coberta del nostre municipi ja va ser seu el passat cap de setmana d’una gran i reeixida primera edició de la Kids Spanish Cup-XXXVII Campionat d’Espanya Infantil i Cadet d’Hivern. En aquest campionat van competir quasi 200 socorristes infantils i cadets de deu Comunitats Autònomes, on un socorrista va aconseguir tres ors i cinc van fer doblet en el més alt del podi.

Per al CN SOS Bétera, poder competir en un Campionat d’Espanya en aquesta piscina va ser un honor i un privilegi, no sols per poder col·laborar de manera activa en l’organització de l’esdeveniment, juntament amb l’Ajuntament de Bétera i la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme, sinó també perquè els seus nadadors van poder estar acompanyats i animats per tots els integrants del club i les seues famílies, així com per veïns que es van acostar a conéixer aquest esport.

Bétera es converteix així en un referent dins del món del salvament i socorrisme espanyol.

Abans d’això, el 04 i 05 de març, la piscina del Complex Poliesportiu de Parquesol de Valladolid, va ser la seu de la tercera Spanish Short Course Championship-III Campionat d’Espanya de Distàncies Curtes Juvenil Júnior i Absolut.

Posteriorment, del 05 al 07 de maig, es disputarà el XI Obert Internacional-XXXVII Campionat d’Espanya Juvenil, Júnior i Absolut de Piscina en les instal·lacions de la Piscina Olímpica Municipal de Castelló.

Al seu torn, Castelló acollirà en eixes dates les reunions de la Federació Europea de Salvament (ILSE, per les seues sigles en anglés) i la Assemblea General de la Federació Llatinoamericana de Salvament i Socorrisme (FLASS), la qual estarà presidida per Isabel García Sanz, la presidenta de la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia