Segons s’informa des del 112 de la Comunitat Valenciana, tant en la seua pàgina Web com en les seues Xarxes Socials, durant el dia de hui el risc d’incendis forestals és extrem en tota la Comunitat Valenciana i està prohibit fer foc. Aquesta informació també l’ha compartit l’Ajuntament de Bétera a través dels seus canals de comunicació oficial.

En aquest sentit, s’aconsella extremar les precaucions perquè les condicions són crítiques. En molts punts de la Comunitat s’està complint la Regla dels tres 30:
– Temperatures per damunt dels 30 °C
– Humitat ambiental per davall del 30%
– Ratxes de vent superiors als 30km/h

En aquest sentit, s’indica que si se veu indici de foc, es telefòne ràpidament al 112.

Així mateix, el nivell de preemergència per risc d’incendis forestals per a demà dijous, 13 d’abril, és  extrem a l’interior nord de Castelló i a l’interior de València; alt als litorals de Castelló i València i al nord d’Alacant i, finalment, baix mitjà a l’interior sud de Castelló i al sud d’Alacant.

Tota la informació per municipis es pot buscar en la següent pàgina: clic ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia