Com ja hem comentat en anteriors ocasions, des de fa quasi un any, el grup editorial del qual forma part Betera.com, laveudelliria.com, camp-de-turia.es i quehacerenvalencia.es ha ampliat els seus serveis convertint-se en una agència de comunicació  més completa. Tot, sota la mateixa marca: Turia Media.

D’aquesta manera, Turia Media compta amb les eines adequades per a donar servei també a altres Mitjans de comunicació (documentació, material audiovisual…). A més, també compta amb la possibilitat d’oferir retransmissió en directe a través de Wi-Fi mòbil.

Però açò no queda ací, l’ampliació dels seus serveis ve acompanyada i motivada per les noves instal·lacions amb les quals compta en l’actualitat.

Instal·lacions equipades amb les millor tecnologies

Ubicades al carrer José Gascón Sirera, 61, (antic Joston) les citades instal·lacions també brinden d’una banda servei fotogràfic i audiovisual a nivell dusuari. És a dir, el seu nou espai té una botiga especialitzada en emmarcació de quadres, làmines, fotografies… També es realitzen fotos de carnet amb entrega immediata. Les màquines que pot trobar la clientela en aquesta botiga per a fer instantànies són l’últim model. De fet, permeten traure fotos també des del mòbil. Així mateix, també es poden fer fotocòpies. I totes aquestes prestacions, amb una atenció personalitzada i adaptada a les necessitats de cada client.

A més a més, s’ha posat en marxa un altre servei de merchandising on es poden fer xapes personalitzades amb imatges identificatives del nostre poble o d’algun tema en concret.

L’horari de botiga és de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.00 hores. A més, dissabtes és de 10.30 a 13.30 hores.

Estudi fotogràfic i audiovisual al teu abast

No obstant, encara hi ha més. El mencionat espai també compta amb un estudi de fotografia adaptat amb totes les possibles tecnologies del mercat. Tant és així que aquest estudi, a més de tindre la possibilitat de realitzar fotografies determinades per a qualsevol usuari pot ser llogat, de dilluns a diumenge, per altres particulars o entitats per a confeccionar les seues pròpies peces i muntatges audiovisuals, videoclips i un llarg etcètera. I és que l’estudi té un croma i diferents fons temàtics. Al seu torn, també hi ha un telepronter. Aquest, també és un servei idoni per a oferir-lo a Youtubers i influencers de les Xarxes Socials. I com qualsevol estudi que es prea, també compta amb una zona de maquillatge i de descans per a prendre un café.

Amb unes instal·lacions tan completes, Turia Media no podia perdre l’oportunitat de pensar i preparar un projecte ambiciós amb el qual poder brindar a la ciutadania un millor servei informatiu.

Regals per al Dia de la Mare

Ara, a més, a aquestes instal·lacions també compta amb regals per al Dia de la Mare.  Un bon nombre de idees i possibilitats per a tots els estils.

Qui desitge més informació al respecte pot telefonar també al 96 103 11 44 o acostar-se a les citades instal·lacions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia