La companyia de Teatre de Bétera “Zorongo Teatre” ha sigut seleccionada per la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana com a representant de la Comunitat Valenciana en la monumental Mostra de Pineda de Mar.

Aquesta federació està formada per més de 100 associacions teatrals de la Comunitat que realitzen activitats culturals i socials a través del teatre. Aquesta es compon de grups de Castelló, València i Alacant, col·laborant en cursos, mostres i publicacions, entre altres.

I és que la 19a Mostra Nacional de Teatre Amateur, la qual és la gran cita anual de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, arriba al citat municipi per a oferir més de setanta representacions. A més de les companyies del país, enguany participaran companyies de teatre amateur provinents de Lituània, Bèlgica, França, Suïssa, Itàlia, Comunitat Valenciana, Madrid i Galícia.

D’aquesta manera, aquesta edició s’ha convertit en la més internacional que s’ha organitzat fins ara.

El diumenge 30 d’abril al migdia es lliuraran els Premis Arlequí.

D’altra banda, el dissabte 22 d’abril, la Sala d’actes de l’Ajuntament de Torrent acollirà l’última producció de “Zorongo Teatre” que porta per títol “Teràpia d’anada i tornada”. Aquesta obra es representarà dins del XXV Concurs comarcal de Teatre ARTIC.

“Teràpia d’anada i tornada” és una obra comèdia divertida de Mario Giner. Aquesta tracta del món de la salut mental. Aquest concurs compta amb una finalitat social i està organitzat per l’Associació contra les addiccions ARTIC i té caràcter anual.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia