La Penya Valencianista Les Alfàbegues de Bétera estava aquest matí de camí a Elx per a animar al seu estimat València Club de Futbol. I és que el València C.F. disputarà un partit contra l’Elx C.F. aquest pròxim diumenge en terres il·licitanes, a les 14.00 hores.

En aquest sentit, l’afició beterense que porta més de 25 anys fent costat al seu equip, no podia perdre’s aquest gran partit.

Fa uns dies, l’extrem del València Samuel Lino va dir que per a aconseguir guanyar aquest diumenge en el camp de l’Elx i en general per a poder aconseguir la salvació, a més d’estar únics com assegura que ho estan, els fa falta alegria, confiança i un resultat positiu que els espente.

“Necessitem felicitat, confiança i una cosa positiva i crec que això arribarà. La situació no és fàcil, però si estem units eixirem d’aquesta situació i acabarem en millora posiciones de la classificació. Estem units i compromesos per a eixir d’aquesta situació i posar al València on mereix. Tenim una mentalitat molt forta”, va afirmar en una entrevista amb la ràdio del club.

“Anirem amb tot per a buscar els tres punts a Elx. Anem guanyant confiança conforme avança la setmana. El dilluns i el dimarts pensem molt en el partit (contra el Sevilla), ara estem més contents i quan arribe el partit estarem amb més confiança”, va assegurar.

Lino va assegurar que encara que l’Elx ja no tinga opcions de salvació serà un rival molt difícil i va agrair que prop de dos mil seguidors els vagen a acompanyar. “És molt important eixe suport per a nosaltres. Cal agrair-li tot el suport que ens dona. Ells no mereixen això”, va assegurar en referència a la situació de l’equip.

El jugador cedit per l’Atlètic va dir que han de donar “una mica més” cadascun d’ells i va apuntar que la principal qüestió que han de millorar és l’eficàcia atacant.

“Estem fallant una mica en la definició. Estem parlat molt amb l’entrenador i crec que estarem millor. És molt important per a fer més gol i fer més punts. Estem fent gols en els entrenaments i ara ho hem de traslladar als partits, quan millorem aqueix detall eixirem d’on estem”, va augurar.

Lino no va voler parlar de la polèmica arbitral i es va remetre a les paraules del tècnic Rubén Baraja. “Que no ens donen però que no ens lleven i això està sent complicat”, va admetre.

L’atacant va dir que li és igual que li posen en la banda que com segon davanter. “M’agrada entrar en el camp i ajudar a l’equip on em mane el mister. Em sent molt bé on em pose”, va afirmar.

Per part seua, el València no contempla la possibilitat de tornar a canviar d’entrenador i assegura que confiarà en Rubén Baraja per a aquestes nou trobades que queden de la Lliga malgrat la complicada situació que viu l’equip, de la qual s’informarà en una reunió informal aquest dissabte als conseller de l’entitat.

Des del club es mostren satisfets amb el treball que ha fet fins ara Baraja amb el seu cos tècnic encara que l’equip només haja sumat set punts de vint-i-quatre possibles i remarquen que no es veu a un equip trencat o descosit.

En aquest sentit, i malgrat que reconeixen que s’han oferit molts tècnics, donen per fet que Baralla seguirà fins al final de la campanya.

En l’entitat confien que una victòria a Elx aquest diumenge pot ser el pròleg d’una altra davant el Valladolid a Mestalla en la següent jornada i que aqueixos sis punts canvien la percepció que existeix en aquests moments.

Des de la directiva de l’entitat, aquest divendres, es va transmetre l’enorme agraïment que existeix pel comportament de l’afició en aquestes situacions complicades i es va demanar que tot l’entorn reme en una mateixa direcció aquestes setmanes i s’ajornen les factures fins que acabe la Lliga donat l’enorme impacte que tindria per a tots el descens de categoria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia