El Centre Artístic Musical de Bétera no cessa de realitzar activitats i de treballar. Fa uns dies van gaudir d’una eixida amb les agrupacions. Es va tractar d’una breu escapada però de dies intensos de convivència, diversió i bona música, ja que les agrupacions juvenils van gaudir en gran d’una experiència a Getafe-Warner.
Açò és part d’una gratificació del treball dels darrers anys i amb més raó, quan aquest treball, te’l reconeixen d’aquesta manera. I és que fa uns dies, el citat Centre Artístic Musical de Bétera ens va fer sabedors del dos primers premis aconseguits en els Concursos Mundials que van participar: https://musiccompetition.eu/orkestr/.
Així es va aconseguir dos primers premis per al director Alfonso Bautista Piquer i la Banda Juvenil del Centre Artístic Musical de Bétera, en categoria Senior de la 2023 Europe Open Music Cometition i en la categoria Senior Artist de la 14th World Open Music Competition.
Canvis

D’altra banda, cal indicar que la Banda Simfònica del Centre Artístic Musical de Bétera compta amb nou director. D’aquesta manera, comença una nova etapa plena de reptes i molta música de la mà de José Ignacio Blesa i Lull.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia