Aquesta setmana l’Amateur A de l’UD Bétera jugava un partit important per a aconseguir l’ascens a Preferent.
D’aquesta manera, l’equip rebia a L’Eliana aquest dissabte, 22 d’abril, a 18.00 hores, en el poliesportiu municipal de la localitat de Bétera.
El primer equip jugava en tercera posició de la taula de classificació, en posició d’ascens directe i amb tres punts d’avantatge amb l’habitació classificada.
Mancant 5 jornades per disputar, aquest partit era molt important i es necessitava el suport de tot el poble per a animar, i així va ser. Tota l’afició es va bolcar en aquest important partit i va fer costat fervorosament a el Amateur A de l’UD Bétera.

Després d’un gran partit, l’Amateur A va aconseguir la victòria enfront de L’Eliana amb un 3-0, amb gol de Faus i doblet de Jaime.

El primer equip va ser portat en volandes per una afició que, com sempre, no falla. I és que no és per a menys, ja que el nostre Amateur A està mostrant, partit després de partit, la seua gran faena i esforç donant el millor d’ells en cada jornada. De fet, en el seu anterior partit al d’ahir, també va aconseguir la victòria a Torrefiel amb un 0-2, amb gols de Boix i Faus.
Com bé va comentar en la seua crònica, Rafa Guillot i Hurtado, qui col·labora amb el club de l’UD Bétera aportant les seues cròniques i imatges de manera desinteressada i amb molt d’afecte i al qual aquest club li està molt agraït, el partit contra el Torrefiel va ser una “autèntica demostració de poder d’un Bétera extraordinari davant un molt bon equip de Torrefiel”.

I és que “els de PEPELU van deixar molt clar que continuen molt immersos en la feroç batalla per l’Ascens” i això que “en absolut li ho va posar fàcil un equip local molt ben entrenat per RAFA MONTERO. Però l’equip verd es va imposar de molt de coratge, de gran qualitat i d’un esperit d’equip admirable”, com indicava el mateix Guillot.

Gràcies al UD Bétera, especialment a Chus, Betera.com vos continuarà oferint crònica, imatges i vídeos cedits pel propi club.

A continuació, adjuntem imatges del partit contra el Torrefiel i del partit contra L’Eliana.

Així mateix, adjuntem un vídeo amb diferents peces audiovisuals de les jornades.

Des de Betera.com també volem donar-li l’enhorabona a l’Amateur A i desitjar-los molta sort per als pròxims partits.

  • Fotos del partit contra l’Eliana:
  • Fotos del partit contra el Torrefiel:
  • Vídeo amb imatges del partit contra el Torrefiel i del partit contra l’Eliana:

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia