Ahir diumenge, a les 12.00 hores, Bétera va acollir l’espectacle familiar “Karoli l’home roda. Un personatge incombustible“. Aquest esdeveniment va tindre lloc al passeig de l’Albereda i és apte per a tots els públics.

Aquesta activitat s’emmarca dins de la programació cultural organitzada des de l’àrea municipal de Cultura de l’Ajuntament de Bétera.

A continuació adjuntem unes fotos i també un vídeo.

  • Fotos:
Sinopsi

Un personatge incombustible, El Professor Karoli, es desplaça dins d’una sola roda amb motor.

Combinant enginy amb la presentació d’artefactes amb rodes, monocicles alts amb cames, bicis nanes de 10, 20 i 30 centímetres… Karoli demostrarà la seva passió per les rodes fent el mes difícil i, com no, sobre rodes.

En definitiva, un espectacle visual circense apte per a tots els públics.

  • Vídeo:

Més sobre el professor Karoli

El monociclista i excèntric Ramón Muñoz (Barcelona 1958), és artísticament conegut com a Professor Karoli.

Karoli, un dels artistes històrics del circ català, amb més de 36 anys de trajectòria, va formar part durant 18 anys de la popular parella de monociclistes Boni i Caroli (1982-2000) que juntament amb la Fura dels Baus van ser les companyies més exportades a l’exterior internacional realitzant més de 2000 espectacles, Velodrums, Passing 2 ,Bahia club, B&C Blues Broders.

En l’any 2001 va iniciar una carrera en solitari com a Professor Karoli, un personatge excèntric amb el qual ha estrenat els espectacles l’Elixir de la Vida 2002, Karoli l’home roda (2007) (Premi Zirkolika millor espectacle votació popular 2015, així com nominat als premis Max), El tour, el Gir i La Volta sobre rodes (2012).

Amb aquests espectacles ha realitzat més de 1.500 actuacions. Entre els nombrosos països on ha actuat es troben França, Bèlgica, Itàlia, Portugal, Tailàndia, Grècia, Veneçuela, el Marroc, Canadà, Espanya, Anglaterra, el Marroc, Israel, Palestina, Croàcia, el Japó, la Xina, Suïssa, Àustria, Holanda i Dinamarca.

En conclusió, Professor Karoli s’ha convertit en una formació especialitzada en el Teatre-Circ,amb un historial de 36 anys de treball que avalen l’experiencia en el coneixement de les tècniques del malabarisme i monociclisme i el teatre de sala i carrer. Es tracta d’un autodidacta i col·leccionista circense, impulsat per l’afany de renovar el món del circ. En l’espectacle “Karoli home roda”, la principal protagonista és la roda. Aquest muntatge està pensat per a ser representat, tant de dia com de nit, al carrer, sala, teatre i per a un públic familiar.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia