Des de fa uns anys, la zona del carrer Goya s’ha convertit en un punt de celebracions. Cal mencionar que, aquesta zona de Bétera és molt activa i realitza diferents festes per a tot el poble. Un dels exemples més destacats és la seua ja tradicional festa d’Halloween. Aquesta congrega a desenes i desenes de veïnes i veïns.

Habitualment, per a el Nadal també s’organitzen diverses activitats i celebracions. En aquest sentit, enguany, també va col·laborar el Consistori de Bétera. I és que aquesta part del municipi de Bétera s’ha convertit en centre neuràlgic de festes assenyalades i un punt de trobada per a diversos veïns i veïns de la localitat. Així, aquest Nadal també es va dur a terme un mercat nadalenc en aquesta part de la localitat.

Però ací no queda tot. Aquest pròxim diumenge, 30 d’abril, també tindrà lloc en aquest tram de la població diferents activitats.

Així, d’una banda, l’Ajuntament de Bétera ha preparat l’espectacle de Marimba Marionetes que porta per nom “Pulgarcita detectiu”. Aquesta activitat d’oci en família donarà inici a partir de les 12.00 hores al carrer Goya (pista de futbol). L’entrada és gratuïta.

No obstant això, encara hi ha més. Els veïns i veïnes del carrer Goya han organitzat un concurs de paelles que també arrancarà a partir de les 12.00 hores aquest mateix diumenge.

Els participants hauran d’abonar 20 euros, els quals inclouen els ingredients, la llenya i l’aigua per a realitzar la paella. El termini d’inscripció estava obert fins al passat 20 d’abril. A més, entre altres coses, hi haurà castells inflables per als xiquets.

En definitiva, un bon nombre d’activitats perquè xicotets i majors tornen a gaudir tots junts d’una jornada plena d’harmonia i alegria en la zona del carrer Goya de la localitat de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia