Com ja hem anunciat en una altra notícia, aquest pròxim diumenge 30 d’abril, tindrà lloc en la zona del carrer Goya de la població de Bétera diferents activitats.

Així, d’una banda, l’Ajuntament de Bétera ha preparat l’espectacle de Marimba Marionetes que porta per nom “Pulgarcita detectiu”. Aquesta activitat d’oci en família donarà inici a partir de les 12.00 hores al carrer Goya (pista de futbol). L’entrada és gratuïta.

No obstant això, encara hi ha més. Els veïns i veïnes del carrer Goya han organitzat un concurs de paelles que també arrancarà a partir de les 12.00 hores aquest mateix diumenge.

Els participants hauran d’abonar 20 euros, els quals inclouen els ingredients, la llenya i l’aigua per a realitzar la paella. El termini d’inscripció estava obert fins al passat 20 d’abril. A més, entre altres coses, hi haurà castells inflables per als xiquets.

En definitiva, un bon nombre d’activitats perquè xicotets i majors tornen a gaudir tots junts d’una jornada plena d’harmonia i alegria en la zona del carrer Goya de la localitat de Bétera.

I aprofitant aquest conjunt d’esdeveniments, un grup de veïnes i veïns que estan impulsant la creació d’una nova comissió fallera a Bétera, amb el nom de “Falla Goya – La Cruz”, estaran a les citades paelles donant informació per a formar part i ser fundador d’aquesta citada falla i apuntant així a nous socis.

Per a crear aquesta comissió es necessita com a mínim ser uns 45 fallers majors. Aquesta idea ha nascut d’una desena de veïns i veïnes de la zona que volen fer germanor fallera en aquest tram i han anat sumant a gent interessada. Cal dir, sobre tot, que aquest grup està format per adults joves i families amb fills i filles menuts/des. Per tant, van haver-hi un bon nombre de xiquetes i xiquets.

Així que, tota aquella persona que vulga format part d’aquesta nova comissió només caldrà que s’acoste el diumenge al carrer Goya al migdia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia