La Junta Local Fallera de Bétera ha reelegit a Edgar Jorro i Costa com a president executiu per unanimitat per als dos pròxims exercicis fallers. Aquesta sessió extraordinària es va celebrar el passat 27 d’abril, a les 19.00 hores, a la sala de reunions de l’Ajuntament de Bétera. L’acte va comptar amb els presidents de les 5 comissions i el regidor de festes, realitzant-se el procés electoral corresponent.

Edgar és faller, des de fa uns 19 anys, de la Falla Carraixet. Com a membre de Junta Local Fallera de Bétera porta des de l’any 2014, sent delegat de la seua comissió. Com a president es va estrenar fa quatre anys, en una etapa marcada per la pandèmia la qual va provocar que durant dos anys consecutius no es pogueren celebrar les Falles de manera habitual.

Aquest 2023 va ser el primer any que va poder gaudir de les Falles com a president plenament i amb normalitat, ja que la primera vegada ho teniem tot preparat i es va cancel·lar per la pandèmia. Després, l’any passat va aprovar l’oposició i les va gaudir a mitges. A més, va ploure i es va cancel·lar la meitat dels actes. Així que, aquestes van ser les primeres falles que va estar de veres com a president de Junta Local.

Durant la seua etapa hi ha hagut variacions en els actes. S’ha intentat millorar i afegir coses noves. “Hem fet una crida que crec que Bétera mereix, inclús més gran que en altres pobles pròxims. En definitiva, anem a fer que cada vegada els actes siguen més grans i millors. Per primera vegada també hem passat a més de 1.000 fallers en Bétera i pense que açò és una mostra de què també s’estan fent bé les coses”, detallava Edgar per a Betera.com en l’entrevista que li vam fer durant les passades Falles del mes de març.

Betera.com li desitga el millor per a aquests pròxims anys. Enhorabona Edgar!

Imprimir article
Comenta aquesta notícia