(EFE).- La xiqueta a la qual es va emportar la seua mare quan eixia del col·legi a Tavernes Blanques (València) es troba a França amb la família materna, segons ha confirmat la Guàrdia Civil.

La Benemèrita buscava a la xiqueta i a la seua mare des de divendres passat després d’una denúncia per incompliment del règim de custòdia de la menor, que té prohibit eixir del territori nacional per compliment del conveni de separació.

La Guàrdia Civil ha assenyalat que el cas està judicialitzat i serà la Justícia la que prenga les mesures que considere oportunes.

Els agents van activar controls fronterers perquè la xiqueta no poguera eixir d’Espanya, ja que pel que sembla la mare podria residir a França.

A la xiqueta, de 5 anys i anomenada Saray, se la va portar suposadament a la força aquest divendres la mare acompanyada de diversos familiars, que van iniciar un forcejament amb el pare a les portes del col·legi de la menor a Tavernes Blanques (València), segons va difondre Tele 5.

En aqueixes imatges apareix el pare de la xiqueta, José Manuel Muñoz, demanant ajuda per a recuperar a la menor, a la qual descriu amb cabells llargs, dos *coletas i molt somrient.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia