L’Associació AMANECER va convidar el passat dissabte, 29 d’abril, a tots els veïns i veïnes de Bétera a celebrar el cap de setmana amb la fi del ramadà.

El principal objectiu d’aquesta iniciativa va ser tendir llaços i crear vincles amb tots ciutadans i ciutadanes del municipi.

L’esdeveniment va tindre lloc, a partir de les 16.00 hores, a les instal·lacions de l’edifici de Casa Nebot de la localitat (carrer Estació, 5).

Les persones interessades en participar van fer un donatiu de 4 euros, recollint el tiquet en el mateix dia de l’esdeveniment.

A l’acte van assistir diferents membres de la corporació municipal, així com figures de la política de la localitat i membres de diferents entitats i associacions locals que no van voler perdre’s aquesta jornada on, els allí presents, van compartir moments de diversió i harmonia. Així, també va haver-hi temps per a jocs. Les diverses autoritats municipals i els diferents membres d’associacions de Bétera també van ser partícips d’aquests jocs, implicant-se amb les dones Amanecer.

La finalitat d’aquesta agrupació és la integració de la dona musulmana en la societat, així com la lluita per la igualtat.

A continuació, adjuntem unes imatges de l’esdeveniment i un vídeo, tot gravat per la nostra redactora.

  • Fotos:
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia