Aquest dimecres, 03 de maig, tindrà lloc la conferència d’Unisocietat: “Els immigrants com a part de la població espanyola. Aportacions i canvis”, impartida per José Torres Pérez (treballador social, sociòleg i Doctor en Sociologia i actualment Professor del Departament de Sociologia i Antropologia de la Universitat de València).

La xarrada tindrà lloc al Castell de Bétera a partir de les 19.00 hores.

Aquesta conferència està oberta al públic en general i és gratuïta.

Unisocietat és un programa conveniat entre l’Ajuntament de la localitat i La Universitat de València. Aquesta iniciativa va dirigida a les persones adultes, majors de 30 anys amb interessos d’ampliació, enriquiment i actualització dels seus coneixements i la seua formació personal.

El nombre de places és limitat, ja que només es compta amb 50 places. El projecte d’Unisocietat es distribueix en tres cursos acadèmics, de 120 hores cadascun, amb assignatures troncals. Aquestes assignatures són quatre per curs, amb 24 hores cadascuna. En finalitzar els tres cursos s’obté certificat universitari i un nombre de crèdits universitaris corresponents al nombre d’hores per curs. Aquestes assignatures garanteixen una introducció bàsica a diverses temàtiques. Garanteixen una introducció bàsica a diverses matèries. Plus I: Ciència a conciència, Geografia, Química al medi natural, Òpera

Els objetius proncipals de Unisocietat són els següents:

  • Sensibilitzar la societat en general sobre el valor de la formació al llarg de la vida, tot destacant i apreciant la valuosa contribució que les persones de més edat fan a la societat.
  • Promoure la solidaritat intergeneracional i la vitalitat i dignitat de totes les persones, i esforçar-se més per mobilitzar el potencial de les persones, fent possible que porten una formació adequada.
  • Estimular el debat i l’intercanvi d’informació per tal de desenvolupar l’aprenentatge mutu.
  • Promoure activitats que servisquen per lluitar contra la discriminació per raó d’edat, tot superant els estereotips relacionats amb l’edat.

Podeu obtindre més detalls sobre la pròxima conferència en la imatge adjunta a la publicació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia