Segons ha publicat el Levante-EMV, entre altres mitjans de comunicació, es busca a una menor de 15 anys desapareguda a Bétera. La fundació ANAR ha distribuït el cartell elaborat pel Centre Nacional de Desapareguts amb el qual s’anuncia la desaparició de Rosa María Santiago Escartí de 15 anys de la qual no se sap res des del passat 25 de març.

Segons la descripció aportada pels afins de l’adolescent, Rosa María vestia una dessuadora negra, pantalons vaquers blaus i sabatilles d’esport blanques. La jove és prima, mesura 1,55 metres d’altura, té els ulls marrons i els cabells negres, llarg i llis.

Les autoritats demanen la col·laboració ciutadana per a trobar a aquesta adolescent. Si algú coneix el parador de Rosa María pot cridar a la Guàrdia Civil 062, Policia Nacional, 091 o a la pròpia Fundació ANAR al telèfon al 116 000.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia