L’Ajuntament de Bétera va posar en marxa el passat 2022 el Servei MEDIAPROP al municipi.

Aquest servei compta amb una oficina en l’edifici d’Urbanisme. L’horari per a este 2023 és el següent:

– Els tres primers dimecres de cada mes de 17.00 a 19.30 hores.
– Els tres primers divendres de cada mes de 10.00 a 13.30 hores.
D’aquesta manera, la citada oficina va estar disponible el passat dimecres, 03 de maig i també ho estarà hui divendres, 05 de maig, en els horaris anteriorment mencionats.
Les pròximes dades són el 10, 12, 17 i 19 de maig.

Aquesta oficina MEDIAPROP ofereix de manera gratuïta els següents serveis i és un servei realitzat al costat del Centre de Mediació ICAV:

  • Atenció i informació a la ciutadania sobre la mediació com a alternativa al procés judicial.
  • Intervenció de persona professional mediadora en la realització de procediments de mediació extrajudicial que inclouen les sessions informatives.
  • Realitzar sessions informatives i, en el seu cas, sessions de mediació extrajudicial, a sol·licitud de la ciutadania.

El Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València (CMICAV) naix per l’impuls que part del propi Col·legi i per la voluntat i implicació dels col·legiats formats en mediació i de la Secció de Mediació, que col·labora estretament en l’èxit del Projecte.

La creació d’un servei MEDIAPROP implica:

1r) Disposar d’un espai destinat a afavorir la solució de les controvèrsies en el qual puguen dur-se a terme una o diverses de les següents actuacions:

  1. Facilitar la celebració de sessions informatives i, en el seu cas, sessions de mediació intrajudicial i extrajudicial, a sol·licitud de la ciutadania, de les persones físiques mediadores i de les entitats mediadores de la Comunitat Valenciana i, en tot cas, dels SOM
  2. Atenció i informació a la ciutadania sobre la mediació com a alternativa al procés judicial.
  3. Intervenció de persona professional mediadora en la realització de procediments de mediació extrajudicial que inclouen les sessions informatives. Així com, a sol·licitud dels SOM, les sessions informatives dels procediments derivats a mediació intrajudicial.

2n) Dur a terme activitats de difusió dels serveis de mediació prestats en l’espai MEDIAPROP, dirigides a la ciutadania, associacions de consumidors i usuaris, mestresses de casa, entitats mediadores, jutjats de pau, CERMI, etc.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia