Font: Instagram missworldspain

Font: Instagram missworldspain

India Heidemann i Aloy representarà a la província de València en Miss Món Espanya aquest dissabte a la nit. Serà en una gala que se celebrarà en Els Realejos (Tenerife).

India és una jove de pare suís i mare valenciana, que va créixer a Bétera. Titulada en Enginyeria Química, en 2021 va guanyar Miss Ciutat de València. Aquest citat certamen li va obrir la porta cap a Miss Món Espanya.

Des de dilluns passat està concentrada juntament amb la resta de candidates de la gala final de Miss Món Espanya.

Entre les seues passions es troba la interpretació, el modelatge i l’equitació, així com la lectura.

Per a ella, segons s’ha declarat en el diari El Levante-EMV, convertir-se en la pròxima Miss Món Espanya suposaria transmetre un missatge preciós com que “el món entenga que les dones com jo, poden aconseguir tot el que es proposen», ja que en la seua opinió es necessita trencar estereotips.

Per a poder fer costat India Heidemann i Aloy en la seua Prova de Talent (Domatge Clàssic), on està entre les 12 primeres, es pot entrar en aquest enllaç a YouTube i donar-li un like: https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR075qUASD0_S-_oDbQBacxq0pq3kVyCrYsm6yDURP-RyQimxBjuAKwW9YQ&v=p6BYNKQpE6A&feature=youtu.be.

També podeu descobrir més sobre ella en aquest enllaç: clic ací.

Al seu torn, també és important que se li done un like a la seua foto d’Instagram en el compte de missworldspainhttps://www.instagram.com/p/Cry0Inpsd8h/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ%3D%3D.

D’aquesta manera, podrem fer costat a la nostra veïna i ajudar-la a ser favorita del públic. Per a això, cal seguir aquests passos perquè es comptabilitzen els vots:

1- SEGUEIX l’Instagram de @missworldspain

2- Dona-li a m’Agrada a la foto de la teua candidata favorita.

La candidata que més M’AGRADA tinga, tendrá la seua plaça assegurada en la SEMIFINAL d’aquest certamen.

Des de Betera.com li volem desitjar moltíssima sort perquè aconseguisca arribar el més alt. No obstant això, ja ha arribat molt lluny i per a nosaltres ja és una autèntica guanyadora.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia