Lucía Moreno i de Rusveïna de Bétera segons ens han informat, serà la Júnior Handler espanyola que representarà a la RSCE, durant l’Euro Dog Show 2023 que se celebrarà en Herning, Dinamarca, el pròxim 21 de maig. El lloc, concretament, serà Messecenter Herning, que també va ser l’espai triat quan es va celebrar l’Exposició Canina Mundial 2010.Aquest és ideal per a albergar grans espectacles amb els seus amplis corredors amb espai per a 80 pistes, però deixant molt espai al voltant de la pista per als expositors i els seus gossos, així com per als llocs comercials.

El recinte compta amb una zona exterior amb diversos aparcaments amplis amb aparcament gratuït i una zona d’acampada, que sempre s’ompli cada vegada que organitzem els nostres espectacles internacionals.

Després de guanyar, el passat 5 de març, a Valladolid, Lucía Moreno i de Rus comença amb els preparatius per al seu viatge al citat país.

El patrocinador oficial Arion Pet Food Espanya, li va fer lliurament d’una jaqueta amb el logo i el seu nom perquè la valenciana de 14 anys faça els honors, davant el Kennel Club danés.

Antonio García López, Key Account Manager del canal professional de Arion, ha sigut l’encarregat d’entregar-li en mà la jaqueta, en un moment emotiu per a tots dos.

Des de Bétera, des de València i des de tota Espanya, els cinófilos estaran amb ella secundant-la al màxim. La seua aventura comença en uns dies i li desitgem que la gaudisca sense pressions, amb valentia i amb orgull per tot el que representa. I és que guanyadora, per a tots nosaltres, ja ho és.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia