La segona edició de la Biker Fest Bétera està tenint lloc hui dissabte, 13 de maig, a l’Albereda de Bétera. Apassionats i apassionades  del motor a dues rodes amb milers de quilòmetres a la seua esquena amb el rugit dels seus motors organitzen a Bétera aquest Festival perquè tota la ciutadania puga viure de primera mà aquest aquest sensacional esdeveniment amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera.
La jornada ha donat inici al voltant de les 09.00 hores. Per a l’ocasió, es compta amb una programació amb la qual podrem gaudir durant tot el dia, Jocs entre BIKERS, estands, motos d’exposició, esmorzar, paella i bona música.
Aquesta és una concentració per a tot tipus de motos. Hi haurà una Primera Bike Xou, Flat track, una prova d’acceleració, jocs Bikers, Indian fan zone, concerts, premis i moltes més novetats.
Cap a les 09.20 hores donava inici la música també de la mà del rock alternatiu d’Albals. Cap a les 10.40 hores actuarà la banda de Hard Rock andalús Valandaluz. Així mateix, a les 18.00 hores serà el torn per a la banda de Heavy Rock “Rosebad”.
Finalment, a les 20.00 hores, serà el torn per al poprock i rock de Fogonazo. Aquesta formació musical ja va actuar l’any passat en la primera edició. És un grup de rock de València, que dona un repàs als clàssics del rock nacional. Fogonazo està format per cinc músics, provinents d’altres bandes i toquen versions de bandes com Extremoduro, Barricada, Zigarros, Los Suaves, Héroes del Silencio, La Fuga, Platero y tú, Marea, Mclan, Reincidents, Fito, Loquillo, Boikot i molts més.
L’accés a l’esdeveniment és gratuït, encara que calia inscriure’s per a determinades activitats a www.bikerfestbetera.es.
Tant el Consistori com els  organitzadors d’aquest esdeveniment conviden a tota la població a gaudir d’aquesta Biker Fest.
A les imatges adjuntes teniu més detalls sobre la programació, horaris i els participants en aquesta segona edició del citat festival a Bétera.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia