L’Església de la Puríssima de Bétera acollirà hui dissabte, 13 de maig, un Concert de Cors i Orquestra. Aquest esdeveniment musical donarà inici a partir de les 18.00 hores. L’acte està obert a tots els públics.

Les actuacions es centraran principalment en el Glòria de Antonio Vivaldi amb el següent repertori:

– Palladio de K. Jenkins.

– Simfonia n.10 per a cordes de F. Mendelssohn.

– Glòria d’Antonio Vivaldi.

Les formacions que actuaran en aquest meravellós concerts són l’Orquestra del Centre Artístic Musical de Bétera dirigida per Agustín Giménez, l’Orquestra La Lírica de Silla dirigida per Mikael Celda, el Cor del Centre Artístic Musical de Bétera dirigit per Pepa Campos, el Cor La Lírica de Silla dirigit per Carla San Martín i l’Orfeó “Manuel Palau” de València dirigit per Pepa Cervera.

Així mateix, les solistes són la soprà Alba Velert i la mezzosoprà Xelo González. El director és Mikael Celda.

En el cartell adjunt teniu tots els detalls d’aquesta actuació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia