Ahir dissabte, 13 de maig, alguns membres de la Colla de Campaners de Bétera van participar en els Voltejos de Centenari de la Coronació de la Verge dels Desemparats a la Torre Campanar de l’església de Santa Caterina de València. Va ser ahir al matí durant el Trasllat de la Mare de Déu de la Catedral al Pont del Real.

Així, a les 11.00 hores, va tindre lloc l’eixida de la Mare de Déu de la Catedral i van realitzar el Vol General en el moment que va començar a tocar el Micalet.

Així mateix, van realitzar els vols generals a la vista de la Mare de Déu entrant al carrer la Pau fins arribar a la Plaça de la Reina.

Finalment, també van realitzar un vol general a l’entrada de la Mare de Déu a la Basílica, en el moment va començar a voltejar el Micalet.

En aquesta notícia, compartim unes imatges cedides per la pròpia Colla de Campaners de Bétera de la seua participació ahir dissabte en aquests actes de la coronació. Des de Betera.com volem donar-los les gràcies per la seua col·laboració i fer que aquestes imatges arriben a més gent del nostre poble.

D’altra banda, vos recordem que hui diumenge aquesta colla també està participant a la celebració que es realitza a Bétera. Així, per a aquesta ocasió i amb motiu del Centenari de l’anteriorment citada coronació, hi haurà tocs especials i es farà sonar a la vegada diverses campanes del poble. Tots els detalls dels tocs els adjuntem a continuació, tal i com ja hem fet en una anterior publicació: clic ací.

1.  Església dels Desemparats

– Tres vols d’avís a missa (11.30, 11.45 i 12.00 hores), Glòria, elevació i final.

– Tres vols d’avís a missa (18.30, 18.45 i 19.00 hores), elevació i final.

– Disparada de salves en el moment isca la Mare de Déu de l’església i Vol General de campanes.

– “Solos” de la campana de la Mare de Déu

– Glòria a l’entrar la Mare de Déu dins l’església.

2. Ermita de la Divina Pastora

– Vol General en el moment es disparen les salves a l’eixir la Mare de Déu de la parròquia dels Desemparats.

– Vols de processó a la vista de la Mare de Déu des de l’ermita.

3. Torre-Campanar de la Puríssima Concepció

– Vol major en el moment es disparen les salves a l’eixir la Mare de Déu de la parròquia dels Desemparats.

4. Col.legi Nostra Senyora del Carme

– Vol General en el moment es disparen les salves a l’eixir la Mare de Déu de la parròquia dels Desemparats.

  • Fotos:
Imprimir article
Comenta aquesta notícia