“Tenim clar que la mobilitat és vida, és salut i també és economia” manifestava dissabte entre foto i foto la cap de llista de Compromís per Bétera, Cristina Alemany.

“Adquirim el Compromís que quatre anys s’arreglarà un percentatge molt alt dels més de 23 carrers que volem transformar de dalt a baix al nucli urbà” afirmà Cristina en una passejada acompanyada per alguna de les persones de la llista municipal. 

Al primer acte de campanya reivindicaren allò que entenen ha de ser una de les principals  revolucions a Bétera. En paraules d’Alemany, “busquem una revolució en positiu amb el consens dels veïns i veïnes. No podem seguir amb un poble caòtic que no permet passejar còmodament als nostres veïns, volem voreres amples o plataformes úniques, carrers amb més arbres i mobiliari urbà, zones segures per on els escolars i la gent gran puga travessar Bétera, així com uns entorns comercials que conviden a què la gent els passege i es consoliden i generen més botigues, acadèmies i diferents establiments al nucli urbà”

Compromís també afirma tenir clar que les connexions amb les urbanitzacions no poden ser en alguns casos caminals de “cabres” totalment insegurs que no conviden per a res a baixar al nucli urbà i que fan que en estos moments la destinació de moltes urbanitzacions no siga mai el nucli urbà de Bétera. “No solament millorarem les connexions, tant per a vehicles a motor com connexions ciclopeatonals, també crearem aparcaments dissuasius i posarem en marxa un servei a demanda de transport públic, volem ser un poble atractiu per a unes urbanitzacions que actualment estan totalment desconnectades de Bétera”, conclou Alemany.

*Nota enviada per Compromís Per Bétera.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia