Ahir dilluns, 15 de maig, va tindre lloc la inauguració de l’exposició que ha organitzat l’associació de dones “Pro Casa de la Dona” per a donar a conéixer els meravellosos dibuixos que els centres educatius de la localitat de Bétera van realitzar amb motiu del Dia de la Dona 2023.

La il·lustració guanyadora es pot veure en la part exterior del Poliesportiu municipal i, des d’ahir dilluns a les 19.00 hores a l’Ajuntament vell (C/ Major 12), podeu conéixer tots els dibuixos que han participat en aquest concurs anual.

L’alumnat que ha participat en aquesta mostra pertany als següents centres:
– AVAPACE
– Camp de Túria
– Complex Educatiu Mas Camarena
– Lloma del Mas
– La nostra Senyora del Carmen
– IES Els Alfàbegues

L’exposició estarà oberta fins al pròxim 25 de maig de dilluns a divendres, en horari de 18.30h a 20.30 hores.

A continuació, oferim unes imatges realitzades per la nostra redactora.

  • Fotos:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia