La Unió Esportiva Bétera ha anunciat a través de les seues Xarxes Socials oficials, amb molta il·lusió, que el seu prebenjamí B es va classificar aquest passat cap de setmana per a la fase final de la XII Copa Federació.

Aquesta fase final es jugarà aquest pròxim diumenge, 21 de maig. Des de Betera.com els desitgem moltíssima sort.

Cal indicar que aquest equip, conegut en el club com “los lechuguitas”, es va convertir fa unes setmanes en campió de la lliga de nivell mig grup 2 de València. Al seu torn, també va participar en el Torneig de Campions d’Hivern 2023 celebrat en el Planter i, a més de proclamar-se campió de la seua categoria, els seus jugadors Marc Siñuela i Marco Camps van ser triats per l’organització i els entrenadors en el 8 ideal de la seua categoria.

Aquest Torneig de Campions es va dur a terme amb els equips que havien sigut campions d’hivern en les seues respectives lligues.

I, ara, esperem que els vaja molt bé el pròxim cap de setmana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia