L’Amateur A de l’UD Bétera està molt prop d’aconseguir l’ascens a preferent. El passat dissabte, 13 de maig, va lluitar per tres punts contra el Benissanó i va aconseguir la victòria amb un 0-5 en Benissanó amb gol de Faus i doblets de Jaime i Miquel. També el seu porter Oscar va detindre un penal. Ara es troba a un puntet només per a complir l’objectiu de l’ascens a preferent, el qual pot aconseguir-lo aquest pròxim dissabte, 20 de maig.

El partit, el qual serà decisiu tindrà lloc, a partir de les 18.00 hores, al Poliesportiu Municipal de Bétera.
El club vol donar les gràcies a tots els seus aficionats que els fan sentir com a casa.
Amb l’afició del “Frente Verde” al capdavant, esperen a totes les veïnes i veïns al seu costat per a aconseguir l’objectiu. Així, conviden a que tots aquells que ho desitgen s’acosten al cap a animar-los.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia