Compromís per Bétera ha organitzat per a hui dissabte, 20 de maig, diferents activitats per a passar una vesprada d’activitats infantils al Parc del carrer Goya.

En aquest sentit, ha preparat una Escape room, jocs de taula, pintacares i altres activitats per a passar una vesprada divertida a la zona Goya.

Les activitats es duran a terme de 18.30 a 21.00 hores, aproximadament.

Cal recordar que, des de fa uns anys, la zona del carrer Goya s’ha convertit en un punt de celebracions. I és que, aquesta zona de Bétera és molt activa i realitza diferents festes per a tot el poble. Un dels exemples més destacats és la seua ja tradicional festa d’Halloween. Aquesta congrega a desenes i desenes de veïnes i veïns.

Habitualment, per a el Nadal també s’organitzen diverses activitats i celebracions. En aquest sentit, enguany, també va col·laborar el Consistori de Bétera. I és que aquesta part del municipi de Bétera s’ha convertit en centre neuràlgic de festes assenyalades i un punt de trobada per a diversos veïns i veïns de la localitat. Així, aquest Nadal també es va dur a terme un mercat nadalenc en aquesta part de la localitat.

Però ací no queda tot. El passat diumenge, 30 d’abril, també van tindre lloc en aquest tram de la població diferents activitats.

Així, d’una banda, l’Ajuntament de Bétera va preparar l’espectacle de Marimba Marionetes “Pulgarcita detectiu”.  Així mateix, els veïns i veïnes del carrer Goya van organitzar un concurs de paelles per a tots els veïns i veïnes de la localitat.

I ara, aquest dissabte, Compromís també ha organitzat aquesta vesprada divertida en aquest barri del municipi de Bétera. En definitiva, aquesta zona és cada vegada més visitada per diferents ciutadans i ciutadanes de la localitat i és una zona elegida per a realitzar diferents esdeveniments socials per a totes i tots.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia