El passat dissabte, 20 de maig, va tindre lloc a Llíria doble concert de Bandes Juvenils. A partir de les 19.30 hores, al teatre del Clarín de la citada localitat, va donar el seu tret d’eixida aquest esdeveniment musical. En ell, va actuar la banda del Centre Artístic Musical de Bètera (C.A.M.) i la Banda Juvenil del Clarín (Banda Primitiva de Llíria).
Abans va dur-se a terme una cercavila fins al jardinet Juan Vicente Mas Quiles i el monument al Pare Antoni.
La nostra banda juvenil del Clarín i el seu director van recuperar algunes obres històriques de la bandeta com ‘Jesucristo Superstar’ de A.Ll. Webber i ‘Cote d’Or’ de Ferrer Ferran.
En definitiva, va ser una gran vesprada per a un gran Festival, on les bandes juvenils de les dues societats musicals van mostrar la seua qualitat i el seu bon nivell musical, de la mà de dos magnífics directors: “Chano” silvestre (Banda Juvenil de la Primitiva de Llíria) i  Alfonso Bautista Piquer (Banda Juvenil del Centre Artístic Musical de Bétera). La germanor entre els dos centres musicals va quedar patent a través de la gran acollida per part de Junta i músics de la Banda Primitiva.
La pròxima cita entre les dues citades bandes tornarà a tindre lloc el pròxim 17 de juny de 2023, en aquesta ocasió a Bétera.
A continuació, adjuntem unes imatges publicades a les Xarxes Oficials de la Banda Primitiva de Llíria i de Centre Artístic Musical de Bétera.
  • Imatges de la jornada musical del dissabte a la localitat de Llíria
Imprimir article
Comenta aquesta notícia