La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la Plataforma Pública de Contractació la licitació, per més de 10 milions d’euros, de dos plecs per al subministrament, la instal·lació i la posada en servei d’un total de 45 equips de radiologia digital per a diversos centres sanitaris de la Comunitat Valenciana.

Els contractes busquen renovar l’equipament de radiodiagnòstic conforme als criteris establits per la Societat Espanyola de Radiologia, això és, en funció dels anys d’esperança de vida i l’activitat dels equips.

En concret, es tracta de 29 màquines de radiologia digital en columna a sòl, i altres 16 per a columna a sostre. En els dos casos, es tracta d’aparells amb doble detector i tub de raigs X.

Els 29 equips per a les sales de radiologia digital amb suport a fixació al sòl són per als departaments de Vinaròs; Castelló Hospital General; València-La Fe; València-Clínic-Malva-rosa; València-Doctor Peset; València-Arnau de Vilanova-Llíria; Sagunt; La Ribera; Xàtiva-Ontinyent; Alcoi; Elda; Marina Baixa; Sant Joan d’Alacant; Alacant Hospital Doctor Balmis; Elx i Orihuela.

L’import total d’aquest primer subministrament ascendeix a 5.795.698,33 euros, cofinançats amb fons europeus Feder, en el marc del Programa Operatiu Feder Comunitat Valenciana i finançats com a part de la resposta de la Unió a la pandèmia de COVID-19.

Per part seua, els 16 equips per a les sales de radiologia digital en columna a sostre van destinats al departament de salut d’Hospital General de Castelló; València-Doctor Peset; València-Clínic Malva-rosa; Gandia; Xàtiva-Ontinyent; Elda; Marina Baixa-Vila; Alacant-Hospital Doctor Balmis i Elx.

L’import de tot aquest segon subministrament ascendeix a 4.430.213,33 euros, també cofinançats amb fons europeus.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia