“Els festejos taurins que s’estan celebrant en l’Albereda, espai públic en ple nucli urbà de Bétera, estan ocasionant moltes molèsties entre els veïns de la zona on es realitzen.

El cap de setmana passat, van haver de suportar que diverses persones es colaren en les seues zones comunes i privades per a veure l’espectacle i no haver de pagar el donatiu que exigeix la penya taurina per accedir a l’espai publique que estan utilitzant per als festejos.

La situació és inviable, i confronta a aqueixes persones amb els veïns que no es troben emparats davant aquesta situació ni per l’organització, ni per l’Ajuntament”.

* Escrit enviat per membres de la Plataforma Veïns de l’Albereda.
* Betera.com ha transcrit aquesta nota tal qual ha sigut enviada i vol recalcar que és un escrit categoritzat com d’opinió i forma part de la visió i perspectiva particular d’un col·lectiu que ha decidit plasmar la seua visió en un escrit perquè fora publicat en el nostre diari i és una nota amb tints subjectius. Per tant, Betera.com no es fa responsable de les paraules escrites en ell. No obstant això, estem oberts a rèpliques i aclariments de tercers que es vegen o senten implicats.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia