El consistori de Bétera, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, ha organitzat un nou curs de manipulador d’aliments per al pròxim 14 de juny.

Aquesta formació es desenvoluparà al voltant de dues hores i mitja, de 17.00 a 19.30 hores.

El curs tindrà lloc en l’edifici municipal de Casa Nebot (carrer Estació, 5).

Les persones interessades a assistir al curs poden posar-se en contacte amb l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local del consistori de Bétera en el telèfon 661148653 o a través del correu auxiliar.adl@betera.es.

L’Agència de Desenvolupament Local és un servei dirigit a ciutadans i ciutadanes del municipi que es troben en cerca d’ocupació o desenvolupant una idea de negoci.

Al seu torn, comerços i empreses de la localitat poden trobar en l’ADL serveis com la borsa de treball per a contractar veïns i veïnes de la població i accions encaminades a fomentar el desenvolupament de la seua activitat. En aquest sentit, es troben aquesta classe de cursos formatius i capacitatius com el de manipulació d’aliments.

El curs de manipulació d’aliments capacita als alumnes per a poder optar  a llocs de treball en els quals es requerisca aquesta qualificació en seguretat alimentària, especialment en el sector de l’hostaleria i la restauració.
Per aquest motiu, tota persona encarregada d’entrar en contacte amb els aliments, ha de conéixer de cada un d’ells quin és l’estat òptim de protecció i conservació, així com els protocols d’higiene adequats.

En un curs de manipulació d’aliments, el primordial que s’ensenya és a inculcar una sèrie de rutines i pautes d’higiene a l’hora de tractar amb aliments amb l’objecte de previndre danys a la salut dels consumidors.

Tant durant el preparat, fabricat, cuinat, elaboració, envasat, transport, emmagatzematge o distribució, venda, subministrament i / o servei dels aliments, es pot produir una propagació i / o creixement de bacteris que produïsquen intoxicacions alimentàries, sobretot en el temps en què l’exposició a la calor, fomenta la seua proliferació.

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment