L’Ajuntament de Bétera ha informat a través de la seua App que, des de Llega700 els han avisat que s’està procedint al desplegament en tota Espanya de la xarxa de telefonia mòbil de nova generació 4G i 5G en les bandes de 800 i 700 MHz, respectivament, el que permetrà als usuaris gaudir de connexions mòbils d’alta velocitat amb una millor cobertura a l’interior dels edificis i major disponibilitat del servei a l’existent.

La posada en marxa d’aquests serveis implica l’emissió en una banda adjacent a la de la televisió digital terrestre (TDT), per la qual cosa és possible que la recepció del senyal de televisió puga veure’s afectada en alguns edificis o habitatges pròxims a les estacions de telefonia mòbil.

En aquest sentit, en els pròxims dies tindrà lloc l’activació de la xarxa mòbil de nova generació a Bétera.

Per tant, si algun veí o veïna detecta algun tipus de problema en la visualització dels canals de la TDT poden posar-se en contacte amb Llega700 al llarg dels pròxims 6 mesos a través de:

  • e-mail: ajuda@llega700.es
  • Telèfon: 900 833 999
Imprimir article
Comenta aquesta notícia