(EFE).- El Fòrum de Metges d’Atenció Primària de la Comunitat Valenciana (FOMAP-CV) ha demanat als partits que concorren a les eleccions del pròxim diumenge que “no facen política amb l’Atenció Primària sinó política per a l’Atenció Primària”.

Des de l’organització han recordat que el passat 12 d’abril, Dia Mundial de l’Atenció Primària, es va dur a terme la primera Jornada de Programes Electorals sobre Atenció Primària, on diferents representants polítics van relatar la seua opinió sobre la situació de l’Atenció Primària i les solucions que els seus partits porten en els seus programes electorals per a millorar l’estat d’aquesta.

El FOMAP-CV ha assegurat que aquestes propostes són coincidents en molts termes, i en moltes d’elles, el fòrum sent reflectida la seua influència d’acció al llarg d’aquests tres anys de recorregut des de la seua fundació.

En aquest sentit, ha demanat als representants polítics que recorden els seus compromisos “més enllà d’aquesta campanya de captació de vots” i que “no facen política amb l’Atenció Primària sinó política per a l’Atenció Primària”.

També els insta que “passades les eleccions, es posen a treballar en la reconstrucció i modernització del primer i més important nivell assistencial, per a així garantir la qualitat sanitària que els ciutadans i ciutadanes de la Comunitat Valenciana necessiten”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia