(EFE).- La incidència de la grip en la Comunitat Valenciana s’ha mantingut en la vintena setmana de l’any -la tercera del mes de maig- i se situa en 6,6 casos per cada cent mil habitants (6,1 casos la setmana anterior), i també ho ha fet la de covid, que segueix en 95,1 casos (94,6 en la dinovena setmana).

En el cas del Virus Respiratori Sincitial (*VRS), la incidència tampoc ha variat i se situa en 6,6 casos (6,1 la setmana anterior), segons l’últim Butlletí del Sistema de Vigilància d’Infeccions Respiratòries Agudes (IRA) de la Comunitat Valenciana, corresponent a la setmana del 15 al 21 de maig.

La incidència de les Infeccions Respiratòries Agudes -la suma dels tres virus- es va situar en la vintena setmana de l’any en 653,6 casos per cada cent mil habitants, superior als 608,2 casos de la setmana anterior, i segueix per damunt de la mitjana nacional, situada en 411,5 casos.

Aquestes infeccions respiratòries agudes van afectar especialment els menors d’entre 0 i 4 anys, que van presentar una incidència de 2.411,5 casos per cada cent mil habitants, superior a la dinovena setmana, quan es va situar en 2.319,1 casos.

Pel que fa a la incidència d’Infeccions Respiratòries greus als hospitals de la Comunitat Valenciana, ha pujat fins a 15,8 en la vintena setmana (enfront dels 13,7 casos de la dinovena) i segueix per damunt de la mitjana nacional, situada en 10,5.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia