Demà dissabte, 27 de maig, toca jornada de reflexió, ja que el pròxim diumenge 28 de maig serà un dia intens d’eleccions. La població de Bétera votarà al candidat de les municipals i també de les autonòmiques. Però abans de tot açò, s’ha dut a terme unes setmanes intenses de campanya electoral que conclouran hui divendres 26 de maig amb els diferents actes de fi de campanya que alguns grups polítics han preparat.

Els diferents partits del municipi de Bétera han realitzat actes de tot tipus per a donar a conéixer a les veïnes i veïns el seu programa electoral amb les propostes i projectes que tenen per al futur de la localitat. Pegada de cartells amb les imatges dels seus candidats, reunions amb les distintes associacions i entitats locals, actes de presentació, eixides al mercat municipal, recorreguts pel poble… En definitiva, una programació d’activitats que s’ha vist reforçada per les xarxes socials, on també s’han publicat els punts principals de cada programa. A través de vídeos i imatges, s’han anat presentant els membres de les diferents llistes o recordant els actes pertinents.

Per a concloure aquestes setmanes intenses, hui divendres es van a realitzar diferents actes de fi de campanya.

Així, el Partit Popular a programat un sopar en la seu seu i un dj per a amenitzar la nit.

Per la seua banda, Mas Camarena-Torre en Conill té previst una nit de monòlegs amb Miki DKai a partir de les 22.30 hores. L’esdeveniment és gratuït amb inscripció prèvia al següent enllaç:https://torreenconill.org/inscripcion-monologo/

Compromís també ha preparat una vesprada que donarà inici a les 19.30 hores amb una cercavila on la Xaranga Xé Quin So els acompanyarà des de la Plaça del Mercat. Per a tancar, hi haurà una discomòbil a càrrec de Pablo Dj. Si plou, aniran informant dels canvis.

Podemos també ha organitzat un acte que donarà inici al voltant de les 19.00 hores amb l’actuació “Del niño que repite, a la plaça de la Glorieta.” Si plou, es traslladaran a l’interior de l’edifici La Penya.

El nou partit “Por y Para Bétera” ha reservat el saló de plens del castell del municipi per a oferir a les 19.00 hores una reunió per a informar, participar i conversar de les necessitats del poble.

Esquerra Unida Bétera ha optat per assistir a l’acte central de les autonòmiques que tindrà lloc a València. Així mateix, PSPV-PSOE Bétera ja va realitzar ahir un acte amb l’assistència d’Arcadi España.

Al seu torn, Ciutadans Bétera també ha optat per portar una campanya de proximitat, no d’actes massius i impersonals. Per tant, tampoc realitzaran hui un acte específic.

De moment, desconeixem si Vox va a realitzar algun esdeveniment. No obstant, quan s’assabentem ampliarem i modificarem la notícia.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia