El pròxim dissabte, 03 de juny, tindrà lloc la Carrera Solidària i VIII Edició de la Volta a Peu que enguany serà nocturna, la qual arrancarà des del Centre Comercial Torre en Conill (Plaça Verdum). Aquest punt d’eixida també serà el punt de tornada.
Aquest esdeveniment comptarà amb música en directe, activitats per als més xicotets, sopar per a cada participant, i com no, moltes sorpreses.
A les 19.00 hores donaran inici les carreres infantils i a les 21.00 hores les carreres d’adults.
A partir de les 22.30 hores hi haurà música en directe.
El preu de la inscripció és de 6.50 euros i cal efectuar-la a través de www.megustacorrer.com.
La iniciativa està organitzada pel Restaurant Casa Rebirongo i la Immobiliària Trececasas amb la col·laboració del Complejo Educativo Mas Camarena i l’Ajuntament de Bétera. I és que, mitjançant aquestes iniciatives, des de l’àrea municipal d’Esports  es pretén mantindre el ferm compromís de promoure i fomentar l’esport i conscienciar a la ciutadania de gaudir d’un estil de vida saludable.
La inscripció per als xiquets es deurà realitzar en el mateix punt d’eixida al preu d’un euro. Hi haurà regals per a ells fins a esgotar existències. També s’ha preparat castells unflables per a l’ocasió.

D’altra banda, hi haurà un premi de 150 euros al primer i primera en la carrera absoluta i per als segons un dinar a Casa Rebirongo. En aquest sentit, es farà entrega de trofeus per als tres primers classificats de cada categoria.

Les categories són les següents:
1. Carreres Menors (Masculí i femení).
– MiniBenjamins (No Competitiva) …….. 0 – 4 anys.
– Benjamins (No Competitiva) ………… 5 – 8 anys.
– Infantil …………………………. 9 – 12 anys.
– Juvenil ………………………….. 13 – 15 anys.
2. Carrera Absoluta (Masculí i Femení).
– Sènior ………………………… 16 – 34 anys.
– Veterans A ……………………. 35 – 44 anys.
– Veterans B ……………………. + 45 anys.
– Locals de Torre En Conill …….. Sènior i Veterans.
El recorregut es compon d’una volta de 6.500 metres. La prova absoluta serà a les 21.00 hores i a les 22.00 hores (aproximadament) es farà entrega de premis. Les carreres de menors tindrà lloc a partir de les 19.00 hores.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia