Des de hui dilluns dia 05 i fins al dia 12 de juny, el Cens estarà exposat al públic en l’edifici de l’Ajuntament de Bétera (C/Gascón Sirera 9) en el departament de Padró de cara a les eleccions del pròxim 23 de juliol.

La finalitat és que la ciutadania puga consultar-ho i realitzar les reclamacions pertinents.

També es pot consultar de manera en línia amb el certificat digital en: clic ací.

Els hotelers valencians animen a posar l’adreça de l’hotel en demanar el vot per correu

(EFE).- La patronal hotelera de la Comunitat Valenciana HOSBEC ha animat als electors al fet que incloguen l’adreça de l’hotel on s’allotgen a l’hora de sol·licitar el vot per correu en les eleccions generals del 23 de juliol, per a ajudar a compatibilitzar el dret a les vacances amb l’exercici al sufragi.

El president de HOSBEC, Fede Fuster, ha afirmat que en el moment de sol·licitar el vot en Correus simplement cal col·locar l’adreça de l’hotel on s’estarà en les dates en què toca rebre els sobres i les paperetes.

D’aquesta manera, Correus portarà a la recepció de l’establiment hoteler tot el necessari per a votar i des d’allí li les fan arribar als clients, la qual cosa “facilitarà que ningú renuncie a les vacances pel desig d’acudir a votar”.

“Hi ha gent que pot canviar les vacances per a exercir el seu dret al vot i altres que no, i d’aquesta manera podem ajudar en la mesura que siga possible a la participació en les eleccions”, segons Fuster, qui ha comentat que aquesta gestió no perjudica de cap manera l’operativa dels establiments, que ja estan acostumats a situacions similars, com recollir paquets empreses d’enviaments.

D’altra banda, ha recordat que les persones que hagen contractat un viatge o estada en un hotel i els toque per sorteig formar part d’una mesa electoral no tindran problemes per a participar en el 23J ja que aqueixa obligació es considera “un cas de força major” i les empreses turístiques estan obligades a efectuar la devolució de l’import avançat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia