El grup de teatre “Pepeta Ricart” de Bétera ha estat preparant durant aquests mesos una nova obra de teatre. Després de molt de temps, aquesta agrupació va anunciar a través de les seues Xarxes Social que, per fi, a juny tornaria a actuar.
Per a l’ocasió ha dut a escena l’obra teatral “Divinidad Pájara”. Es tracta d’una peça de teatre divertit i lleuger, la qual tenien moltes ganes de mostrar-nos.
Aquesta és una obra escrita pel dramaturg porteny Alejandro Formanchuk. L’estrena va tindre lloc ahir divendres 02 de juny i hui dissabte, 03 de juny, la companyia tornarà a pujar a l’escenari per a interpretar-la de nou. Serà les 22.00 hores a l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera.
A més, abans de l’actuació, va tindre lloc la projecció d’un vídeo homenatge a persones de l’agrupació que han sigut peça fonamental al llarg de la història de la formació, els més veterans. José Luis Delgado va oferir així unes paraules, en primer lloc, als ja desapareguts “Pepe el Figuero” i Màxim Llistó. Després de les seues emotives paraules a aquestes dues persones, va ser el torn per a parlar de Miguel Ricart “Canonge”, Vicent Gil “Quilensio” i de Pepe Rausell “el Coeter”. Finalment, va indicar que el Grup de Teatre Pepeta Ricart està obert a totes aquelles persones que vulguen formar part de l’agrupació.
Ací teniu algunes imatges de les actuacions, cedides pel nostre veí Nacho i també per Noelia Zaragozá, veïna i actriu de la formació. En els pròxims dies vos oferirem més fotos i altres detalls.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia