El Complex Educatiu Mas Camarena  ofereixen 11 programes d’estiu tots ells pensats i planificats per a viure noves experiències.

Si esteu buscant activitats per a xiquets que vagen més enllà de les clàssiques escoles d’estiu, la proposta de Mas Camarena us interessarà.  “Mas Camarena Summer Experience” compta amb programes adaptats a cada edat amb temàtiques diferents. Des dels més xiquets amb 4 mesos fins a 16 anys han preparat un curs d’estiu molt intens i divertit.

Com a adreç al seu estiu també ofereix diversos programes en el seu Mas Camarena *Students’ *Resort *and *Sports Centre. Els cursos comencen el 26 de juny fins al 28 de juliol i es poden combinar setmanes entre diferents programes.

 

 

Íntegrament en anglés

English and sports Summer” és un programa per a submergir-se en l’anglés, de manera lúdica i molt divertida avançaren en la millora de l’idioma, a més de comptar amb un  pla d’activitats diferents cada dia. És la combinació perfecta per a aprendre anglés i fer esport aquest estiu. Classes d’anglés temàtiques i adaptades a cada edat, amb multitud d’activitats i tallers diferents. A més faran robòtica, programació, art i per descomptat cada dia es farà una sessió esportiva com a hoquei, dansa, colpbol, ioga, gimcanes  esportives. I com a novetat enguany es realitzaran una eixida setmana per a realitzar esports aquàtics, vela, piragua, surf.

Està pensat perquè els xiquets descobrisquen, investiguen i realitzen activitats diferents cada dia. Aquesta varietat persegueix fomentar l’interés i la curiositat a través d’experiències actives. Aquest programa està dirigit a xiquets de 6 a 12 anys. Els grups són reduïts i per nivells.

“Happy Summer”

Per als més xicotets des de 4 mesos fins a 5 anys tenen preparat un curs exclusiu, amb especialistes d’Infantil, el seu “Happy Summer” és un moment ideal per a iniciar als xicotets en el col·le. Aconseguint una adaptació progressiva per a l’inici al setembre. Un curs divertit amb sessions d’anglés, jocs dirigits, conta contes, estimulació multisensorial, música, marionetes…i per descomptat una mini piscina, per a tindre un estiu molt refrescant. Aquest curs compta amb 2 professors per aula perquè els més xiquets reben una atenció personalitzada.

El programa Activa’t i els seus campus esportius es realitzen en Mas Camarena Students’ Resort and Sports Centre.

Reuneixen totes les condicions per a realitzar un dels campus esportius més complets de València, en l’engloba 7 campus esportius específics. A més també ofereix  el programa “Activa’t” dirigit a joves d’entre 13 i 16 anys. Està dissenyat per a abastar activitats culturals, esportives i tecnològiques en unes instal·lacions immillorables.

  • Hockey, Balonmano, Bádminton, Vóley, Fútbol, Basket, paddel surf…
  • Talleres medioambientales, cine fórum, teatro, speech, primeros auxilios…
  • Arte digital y fotografía, E-games, música digital, team building, scape room…

A més compta amb la possibilitat d’ampliar l’experiència quedant-te en la seua residència d’estudiants.

Perfecciona el teu esport favorit

 

Un altre dels seus programes estrela són els seus “Campus esportius Específics” les noves zones esportives de la seua Resort donen la possibilitat de perfeccionar el teu esport favorit en les millors instal·lacions i amb grans professionals de l’esport.

7 campus específics de tennis, pàdel, futbol, vóley, basket, gimnàstica rítmica o els més aventurers poden optar pel campus de surf-skate amb escalada i parkour.

En els quals podràs perfeccionar la teua tècnica, conéixer nous estils, treballar en equip, conéixer a esportives professionals, cadascun dels campus aquesta guiat per professionals d’aqueixa disciplina el que fa poder adaptar el campus als nivells de cada xiquet perquè tots puguen iniciar-se, millorar o perfeccionar però amb un mateix objectiu de divertir-se amb l’esport .

A més aquest campus pot presumir d’unes immillorables instal·lacions amb  les seues 6 pistes de tennis de terra batuda, 2 pistes ràpides i 6 pistes de pàdel, més les seues 3 pistes de bàsquet cobertes, rocòdrom, piscina… compten amb tot el necessari per a la pràctica realitzar aquests programes esportius. Aquests campus tenen preparat sorpreses molt refrescants per a tots els joves esportistes.

Tot el material i la línia creativa de cadascun d’aquests cursos està dissenyada pel professorat Mas Camarena. La diversió va guiada per professors que crearan un ambient on prevalen els valors de la companyonia, l’amistat i la convivència.

A més els seus programes d’estiu també es realitzen en el Col·legi Camarena Canet i en el Col·legi Camarena Valterna, centres del Grup Col·legis Internacionals Mas Camarena.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia